Miljonu kaujas: Džonija Depa un Amberas Hērdas drāma turpinās (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Drāma starp amerikāņu aktieriem Džoniju Depu (Johnny Depp) un Amberu Hērdu (Amber Heard) turpinās. 

Pirms dažām nedēļām klajā nāca jaunumi, ka Ambera Hērda no bijušā vīra Džonija Depa šķiršanās rezultātā iegūs septiņus miljonus ASV dolāru, kurus viņa grasās ziedot divām labdarības organizācijām.

Depa pārstāvji šobrīd publiski paziņojuši, ka aktieris ir nolēmis finansiālos līdzekļus ziedot uzreiz labdarības organizācijām, nevis pārskaitīt tos bijušajai sievai, kura pēc tam to darītu pati. Šim Depa paziņojumam, protams, Hērdas komanda atbildi parādā nepalika.

Aktrises pārstāvji ceturtdien, 25.augustā noraidīja Depa maksājuma plānu, sakot, ka novērtē Džonija Depa pēkšņo interesi atbalstīt Hērdas izvēlētās labdarības organizācijas. Šīs ziņas aktrises komanda komentē kā lieliskus un negaidītus jaunumus.

«Ja Džonijs vēlas mainīt vienošanos, mums jāuzstāj, lai viņš labdarības organizācijām ziedo 14 miljonus ASV dolāru, kas pēc viņa nodokļu atvieglojumiem būtu tikpat, cik viņa 7 miljonu ASV dolāru lielais maksājums Amberai,» sacīts paziņojumā.

«Jebkas mazāks būtu Džonija Depa padomdevēju mēģinājumi samazināt klienta patieso maksājumu uz pusi,» sacīts paziņojumā, kurā minēts, ka aktiera pēkšņās rūpes par labdarību šādā gadījumā būtu tikai aizsegs, jo līdz šim par tām viņam neesot bijusi nekāda interese.

Jau ziņots, ka Depa un Hērdas oficiālajā šķiršanās paziņojumā tika norādīts, ka abi vienojušies, ka aktieris bijušajai sievai maksās septiņus miljonus dolāru. Ambera paziņojusi, ka finansiālos līdzekļus no šķiršanās gatavojas ziedot labdarībai - Losandželosas bērnu slimnīcai (Children's Hospital of Los Angeles), kurā viņa 10 gadus strādājusi kā brīvprātīgā, kā arī Amerikas Pilsonisko brīvību savienībai (American Civil Liberties Union).

53 gadus vecais Deps iepazinās ar 30 gadus veco Hērdu, filmējoties 2011.gada filmā «The Rum Diary» («Ruma dienasgrāmata»), un abi apprecējās 2015.gada februārī.

Kopš Hērda Depu apsūdzēja par viņas sišanu un telefona iemešanu sejā, aktierim tika dots rīkojums ar sievu nesazināties un no viņas uzturēties ne mazāk kā 90 metru attālumā.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu