Princis Viljams: Es ilgojos pēc mammas katru dienu (40)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

25.augustā Kembridžas hercogi Lielbritānijas pilsētā Lūtonā apmeklēja atbalsta centru «Keech Hospice Care» pieaugušajiem un bērniem. Emocionālās vizītes laikā princis Viljams kādam jaunietim atklāja, ka joprojām ilgojas pēc savas mammas, princeses Diānas.

34 gadus vecais princis Viljams, sarunājoties ar 14 gadus vecu jaunieti, kurš pirms gada zaudēja savu mammu pēc cīņas ar vēzi, centās viņu uzmundrināt.

«Laiks padara visu vieglāku,» princis Viljams sacīja puisim, noliekot roku uz viņa pleca. «Es zinu, kā tu jūties. Es joprojām ilgojos pēc mammas katru dienu - ir pagājuši 20 gadi kopš viņa mira.»

Princis Viljams mudināja jaunieti nekautrēties no tā, ka viņš pārdzīvo: «Tas ir normāli, ja jūties skumji. Tas ir normāli, ja tev viņa pietrūkst.»

Atgādinām, ka princese Diāna mira traģiskā autoavārijā pirms apmēram 19 gadiem, 1997.gada 31.augustā. Princis Viljams tobrīd bija 15 gadus vecs, taču viņa jaunākajam brālim, princis Harijam bija 12.

Komentāri (40)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu