AP: «Germanwings» pilots Lubics «izkritis» profesionālajā eksāmenā (6)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

2015.gada martā Alpos ietriecās «Germanwings» lidmašīna - šo aviokatastrofu izraisīja pilots Andreass Lubics, kurš tādējādi izdarīja pašnāvību. «Associated Press» (AP) vēsta par jaunu informāciju saistībā ar Lubicu - viņam ar lielām grūtībām padevušās pilotu apmācības, un viņš pat nav nokārtojis profesionālo eksāmenu. 

Lubicam ar grūtībām padevās apmācības, un viņš nav bijis labāko apmācāmo pilotu vidū. Atsaucoties uz katastrofas upuru advokātiem, un ASV Federālās izmeklēšanas dienesta rīcībā esošās informācijas, Lubics mācījās Arizonas gaisa centrā ASV.

Kopumā pilots veica 67 treniņlidojumus, un no pieciem eksāmeniem viņš izkritis tikai vienā. Savācis nepieciešamo ballu skaitu, viņš turpinājis mācības.

Kā norādījuši Lubica pasniedzēji un kursabiedri, Lubics vienmēr bijis izklaidīgs un nespēja ilgstoši koncentrēties.

Iepriekš vēstīts, ka 2015.gada martā Alpos nogāzās «Germanwings» lidmašīna, kurā atradās 150 cilvēku. Vēlāk izrādījās, ka katastrofu izraisīja lidmašīnas otrais pilots Lubics, kurš tādējādi izdarīja pašnāvību.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu