Miera ielas radošajā kvartālā aicina pieteikties mākslas un dizaina nodarbībām (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mākslas izglītības centrs «Trīs krāsas» jaunajā mācību gadā uzņem audzēkņus līdz 16 gadu vecumam interešu izglītības programmās «Māksla un pētniecība» un «Dizains un pētniecība».

Nodarbību saturs ir vērsts uz katra dalībnieka unikālās radošās domāšanas attīstīšanu, dažādu māksliniecisko un tehnisko prasmju apguvi, izpratnes par mākslu veidošanu un individuālo spēju saskatīšanu un izkopšanu atbilstoši audzēkņa interesēm. «Trīs krāsu» piedāvātā individualizētā mācību metode ieteicama skolēniem ar īpašām spējām un interesēm mākslā.

«Trīs krāsas» īsteno bērnu un jauniešu laikmetīgās mākslas izstādes, kas ir jauna prakse centra darbībā. Galvenais motīvs - eksperimentālas un pētnieciskas pieejas attīstīšana, apliecinot, ka bērnu un jauniešu ideju spēks ir vērā ņemams un tas var piedalīties laikmetīgās mākslas ainas veidošanā Latvijā.

10. septembrī pl. 18.00 – 2.00 laikmetīgās kultūras foruma «Baltā nakts» ietvaros Mākslas izglītības centrā «Trīs krāsas» būs iespēja baudīt laikmetīgās mākslas izstādi «Māksla kastēs» un starptautiskā filmu foruma «2ANNAS» sagatavotu video-art programmu. Izstādes autori ir bērni un jaunieši, kuri mācās «Trīs krāsās». Pasākumu atbalsta Rīgas domes izglītības, kultūras un sporta departaments.

ww.triskrasas.lv

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu