Ūdrīša sieva: Rolands ir atplaucis un depresija ir mazinājusies (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/ilona.balode

Autoavārijā cietušais pašmāju grupas «The Hobos» solists Rolands Ūdris šobrīd no rehabilitācijas centra Siguldā atgriezies atpakaļ ģimenes dzīvoklī Rīgā. Viņa sieva Ilona Balode-Ūdre intervijā izdevumam «Kas Jauns» pastāstījusi, ka viņiem sokas.

Ūdrīša sieva Ilona stāsta, ka Rolands atvests mājās pirms nedēļas. Tā kā ģimene dzīvo ceturtajā stāvā, apkopt gan vīru, gan astoņus mēnešu veco bērniņu nav viegli.

«Desmit dienas nebiju izgājusi no mājām,» intervijā atklāja Ilona, kura mājās cenšas uzmanību sadalīt starp vīru un dēlu Bārtu. «Rolands ir jācilā no gultas uz ratiņkrēslus, jāapmazgā, jābaro ar speciālu sablenderētu ēdienu, jādod zāles.»

Tomēr, atgriežoties atpakaļ mājās, Ūdrītis esot atplaucis un viņa depresija arī esot mazinājusies.

Ilona stāsta, ka šobrīd rit īpaši svarīgs rehabilitācijas posms, kas lielā mērā noteiks to, kā Ūdris dzīvos turpmāk. Saziedotā naudiņa joprojām ļauj izmantot rehabilitācijas pakalpojumus.

20.augustā Ilona un Rolands svinēja savu pirmo kāzu gadadienu. Dienu ģimene pa ilgiem laikiem pavadījusi ārpus mājās - Zoo dārzā.

Balode stāsta, ka, lai arī Ūdrītis joprojām ir slims, ir jūtams, ka tas joprojām ir tas pats mīļotais cilvēks, kuru viņa nolēma apprecēt.

«Viņš atkal saka man komplimentus, mīļas lietas. Jūtos mīlēta,» atklāti stāsta Ilona.

Rolands Ūdris ar sievu Ilonu.
Rolands Ūdris ar sievu Ilonu. Foto: facebook.com/ilona.balode

Pilnu interviju var lasīt jaunākajā izdevumā «Kas Jauns».

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu