Darbu sāk atbalsta grupas cilvēkiem, kurus skāris vēzis (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Phil Guest, CC BY-NC-ND 2.0

Septembrī biedrība «Dzīvības koks» atsāk organizētsavstarpējā atbalsta grupas cilvēkiem, kurus skārusi diagnoze – vēzis. Atbalsta grupu apmeklētājiem par dalību tajās nav jāmaksā. Tā ir iespēja satikt citus cilvēkus, kurus skāris vēzis, uzzināt, kā citi sadzīvo ar slimību, un gūt emocionālu atbalstu.

.

Atbalsta grupās tiekas cilvēki, kuri vēlasgūt un sniegt atbalstu mijiedarbībā ar citiem. Tās ir grupas, kurās tiek dota iespēja ikvienam dalībniekam līdzdarboties, dalīties pieredzē, izteikt savas izjūtas, emocijas, pārrunāt problēmas un grūtības, iemācīties uzklausīt citus, iemācīties sadzīvot ar diagnozi - vēzis, celt pašcieņu un pašapziņu, pilnveidoties, rast spēku un uzlabot savas dzīves kvalitāti.Piedaloties atbalsta grupā, cilvēkam ir iespēja meklēt atbildes uz daudziem sev neskaidriem jautājumiem, tomēr katrs pats ir atbildīgs par to, cik daudz vēlas dot un gūt.Atbalsta grupā tiekas cilvēki, kuri atrodas dažādos dzīves krustpunktos – kādam aktīvais ārstēšanās posms sen aiz muguras, cits ir procesā, bet kādam tas vēl ir priekšā.

dzivibaskoks@dzivibaskoks.lv

  • Nākamās atbalsta grupas datums: 15. septembris.
  • Sākums: plkst. 17.30.
  • Vieta: Melnsila iela 13-1, Rīga.
  • Par dalību atbalsta grupā NAV jāmaksā.

Turpmāk atbalsta grupas Rīgā notiks līdz decembra beigām - katru otro ceturtdienu.Atbalsta grupu norises datumi 2016. gada otrajā pusē: 15. septembris, 29. septembris, 13. oktobris,27.oktobris, 10. novembris, 24. novembris, 8. decembris, 22. decembris.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu