Modeles Kanje Vesta modes skatē nevar ne paiet, ne nostāvēt (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Ņujorkā sākusies tradicionālā modes nedēļa, kuras ietvaros 7.septembrī amerikāņu reperis Kanje Vests prezentēja savu jaunāko  «Yeezy» modes kolekciju. Šoreiz tā izcēlās ne tikai ar netradicionāliem tērpiem, bet arī karstumu un modeļu grūtībām paiet.

Sociālajos tīklos pēc realitātes šovu zvaigznes Kima Kardašianas vīra Kanje Vesta modes skates tika publicēti vairāki videoklipi, kuros redzamajām modelēm ir grūtības paiet.

Vairāki ārvalstu mediji šo Vesta modes skati nodēvējuši par pilnīgu katastrofu.

Oficiāli nav zināmi iemesli, kāpēc dāmām nācās staigāt augstpapēžu kurpēs, kurās ir grūti nostāvēt pat uz vietas, tomēr realitātes šovu zvaigzne Kailija Dženere «Twitter» vietnē, aizstāvot Vesta kolekciju, sacīja, ka vienai no modelēm salūzis kurpes papēdis.

Vēl kāda modele skates laikā vienkārši padevās un kurpes novilka.

Lielai daļai modeļu modes skatē ilgu laiku nācās stāvēt zālienā. Ņemot vērā ievērojamo karstumu, kas todien sasniedzis 32 grādu atzīmi, vairākām modelēm palicis slikti.

Noskaties video!

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu