Kanje Vests un Dreiks ierakstīs kopīgu albumu (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu reperis Kanje Vests apstiprinājis, ka gatavojot jaunu albumu ar kanādiešu dziedātāju Dreiku, vēsta britu laikraksts «The Guardian».

«Mēs tikai kopā saceram mūziku, izklaidējamies ierakstu studijā. Mēs strādājam pie albuma, tāpēc drīzumā gaidāmas interesantas lietas,» 39 gadus vecais Vests atklāja intervijā modes žurnālam «Vogue».

Baumas par mūziķu sadarbību aizsākās augustā, kad Losandželosā parādījās noslēpumains plakāts ar Vesta ierakstu kompānijas «GOOD Music» un Dreika kompānijas OVO logo.

Dreiks ir minēts starp Vesta jaunajā albumā «The Life of Pablo» iekļautās dziesmas «30 Hours» līdzautoriem, savukārt Vests piedalījās Dreika dziesmā «Pop Style» no albuma «Views».

Intervijā žurnālam «Vogue» Vests atklāja, ka pēc «Saint Pablo» koncertturnejas plānojot kopā ar sievu Kimu Kardašianu izveidot bērnu apģērbu zīmolu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu