Aminata piedalās krievu TV šovā «Голос» (198)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

9.septembra vakarā Krievijas TV šovā «Balss» (Голос) piedalījās arī latviešu dziedātāja Aminata Savadago. Kā viņai tur gāja? Skaties video!

TV šova koncepts ir šāds: Uz skatuves uzkāpj mākslinieks, kurš izpilda kādu dziesmu, tikmēr žūrijas locekļi sēž pret skatuvi ar muguru un tikai klausās. Ja žūrijas locekļi vēlas, lai dalībnieks dalību šovā turpina viņa komandā, viņš piespiež pogu, kas apgriež krēslu otrādāk un beidzot ļauj ieraudzīt izpildītāju.

Aminata šovā izpildīja dziesmu «Я тебя не прощу никогда». Interesi par latvietes pievienošanu savām komandām izrādījā mūziķis Dima Bilans, kā arī Aminatas «Eirovīzijas» dziesmu konkursa kolēģe Poļina Gagarina.

Šādā gadījumā, kad par dziedātāju interesi izrāda divi no žūrijas locekļiem, dalībniekam ir jāizdara izvēle. Aminata nolēma, ka vēlas turpinās dalību šovā dziedātājas Poļinas Gagarinas komandā.

Komentāri (198)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu