Kas gaidāms šomēnes? Lasi oktobra mēneša horoskopā (7)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Thad Zajdowicz, CC BY-SA 2.0

Oktobra mēneša horoskops

AUNS Tev oktobrī izdosies atrast racionālus risinājumus jebkurai problēmai, līdz ar to veidosies iespējas paspīdēt kolēģu vidū ar pieaugošu profesionalitāti. Nav izslēgts, kādam Auna zīmes pārstāvim izdosies likt labus pamatus savam karjeras kāpumam. Saskarsmē ar kolēģiem, centies saklausīt ne tikai sev tīkamas frāzes, bet arī zemtekstus un kritiku, jo tā var izrādīties ļoti noderīga. Mēneša vidū var rasties iespējas papildināt savas zināšanas, varbūt, pat meklējot tās, ārpus valsts robežām. Oktobra izskaņā centies vairāk laika izbrīvēt kopīgai atpūtai ar ģimenes locekļiem. Jo īpaši tava uzmanība var būt nepieciešama tavām atvasītēm. Attiecībās ar otro pusīti valdīs abpusēja saskaņa. Lai vēl vairāk izdaiļotu kopdzīvi, parūpējies par pārsteigumiem, romantiskām vakariņām.

VĒRSIS Lieti noderēs tava tieksme visu saplānot uz priekšu, jo patiesi šomēnes visu vajadzēs, kā nākas sastrukturēt, salikt visu pa plauktiņiem. Darbā no tevis tiks prasīta atbildība un nevainojamas darba spējas, ko arīdzan spēsi nodrošināt. Nav izslēgts, pats būsi pārsteigts, ka viens pats esi ticis galā ar tik daudz pienākumiem. Kādam Vērsim var rasties doma par savu biznesu, bet šajā ziņā labāk nedaudz nogaidīt. Der atcerēties teicienu, kas lēni nāk, tas labi nāk! Mājas dzīvē oktobris var nest jaunas, patīkamas vēsmas, ja vien pats būsi atvērtāks pret pārmaiņām, nebaidīsies pamēģināt ko jaunu, krāšņu, nebijušu.

DVĪŅI It visur pratīsi būt īstajā laikā un vietā. Šomēnes pieaugs tava uzņēmība, enerģiskums un apsviedīgums. Sadarbības partneri, kolēģi sajutīs tavu iniciatīvu un labprāt sekos taviem ieteikumiem. Ja tev uzticēta kāda prezentācijas rīkošana vai publiska uzstāšanās, tad zini, ka tam vispiemērotākā būs mēneša pirmā puse. Savukārt oktobra atlikušajā daļā, vari droši pievērsties ikdienišķākiem darbiem, savest kārtībā visas atskaites, sakārtot jautājumus ar valsts struktūrām. Pašā mēneša nogalē velti vairāk laika sev, savai ģimenei. Ja vēlies, vari doties ceļojumā vai arī aktīvāk pievērsties sava mitekļa labiekārtošanai, remontam. Lai nebūtu jāsūdzas par sliktu pašsajūtu, ieturi regulāras fiziskas aktivitātes un pēc iespējas vairāk uzturies svaigā gaisā!

VĒZIS Pieaugs intuitīvās spējas, vari redzēt zīmīgus sapņus, pat vīzijas. It sevišķi, ja pašā oktobra sākumā neesi, par ko pārliecināts, labāk izvairies no galējā lēmuma pieņemšanas, citādi vēlāk var nākties nožēlot. Attiecībās ar apkārtējiem spēsi lieliski izprast otra noskaņojumu, domu gājienu, kas ievērojami atvieglos komunikāciju, sev vēlamā rezultāta sasniegšanu. Taču, nesāc savas psihologa dotības izmantot pārāk savtīgos nolūkos, citādi tas var nejauki atspēlēties tev pašam. Sieviešu kārtas pārstāves lielāku uzmanību veltīs savam ārējam veidolam. Lai būtu un justos skaistas, tiks tērēts ne mazums līdzekļu, taču rezultāts par sevi neliks vilties! Biznesa lietām šomēnes vispiemērotākā būs oktobra pirmā puse, kā arī pati mēness nogale.

LAUVA Būsi gatavs uz daudz ko, lai iegūtu pretējā dzimuma simpātijas, un kāds no Lauvas zīmes pārstāvjiem var pat sastapt savu izredzēto! Lai izvairītos no liekiem sarežģījumiem, atturies no impulsivitātes, it sevišķi, risinot juridiskus un finansiālus jautājumus. Visvairāk iegūs tie Lauvas zīmes pārstāvji, kuri spēs domāt ne tikai par savu, bet arī līdzcilvēku labumu. Sākot ar mēneša vidu, tev sekmēsies radoša rakstura projekti. Vari dibināt kontaktus ar ārzemēm, meklēt sponsorus savām nākotnes iecerēm. Oktobra beigās radīsies iespēja vairāk laika atlicināt atpūtai. Tu labprāt uzņemsi viesus pie sevis, arī pats dosies ciemos pie radiem.

JAUNAVA Esi saudzīgāks attiecībā pret savu veselību, nepārstrādājies un neļauj sīkām nebūšanām pāraugt pārspīlētās problēmās. Dari visu ar mēru, neuzkrauj uz saviem pleciem pārāk daudz atbildības, labāk parūpējies, lai esošie pienākumi tiktu paveikti godam. Oktobra otrajā un trešajā nedēļā var aktualizēties ar ģimenes īpašumiem, mantojumiem saistīti jautājumi. Lai sekmīgi tiktu ar visu galā, liec lietā sev piemītošās analītiskās dotības un saimnieciskās iemaņas. Iespējams, palīdzīgu roku spēs sniegt otrās pusītes radinieki. Laulības dzīvē šis var izrādīties nedaudz pelēcīgs periods, tāpēc centies, to atdzīvināt, kopā ar partneri pievēršoties jaunam hobijam, dažādojot erotisko dzīves pusi.

SVARI Šomēnes centies būt nosvērtāks un rūpīgāk kontrolē savu rīcību. Nepadodies citu ietekmei, jo tādejādi vari sastrādāt muļķības, kuras vēlāk rūgti nožēlosi. Dažubrīd strādāsi kā īsta darba bite, tomēr uz ātru peļņu neceri. Oktobris var izrādīties īstais laiks pārmaiņām, taču bez tuvinieku starpniecības. Ja būsi gana pacietīgs un nesūkstīsies par grūtībām, ceļā uz mērķi, radīsi daudz jaunas iespējas, kuras tā vien prasīsies tapt izmantotas. Mīlas jomā zīmīgākas var izrādīties mēneša pirmās divas nedēļas, kad kaislības un piedzīvojumu kāre sitīs augstu vilni. Pati mēneša izskaņa vairāk akcentēs vēlmi pabūt vienam, sakārtot savas domas. Kāds Svaru zīmes pārstāvis nolemt doties garīgā ceļojumā.

SKORPIONS Oktobra sākumā darba lietas diemžēl neies kā iecerētas, iespējamas materiālas problēmas. Šis nav piemērotākais brīdis, lai ņemtu kredītus, kārotu ar tieslietām saistīto. Vislabāk tu jutīsies strādājot vienatnē, tā spējot pilnībā koncentrēties darbam. Lielu morālo atbalstu sniegs otrā pusīte, ar kuru tu labprāt brīvajos brīžos pafilozofēsi par dzīves patiesajām vērtībām. Oktobra otrā puse tev būs daudz veiksmīgāka un patīkamiem notikumiem bagātāka. Iespējams, radīsies papildus peļņas iespējas, kuras ļaus īstenot ne vienu vien iegribu. Kāds Skorpions var nolemt doties tālākā ceļojumā, ar mērķi aizmirst ikdienas uztraukumus un gūt jaunu garīgu pieredzi.

STRĒLNIEKS Tu šomēnes būsi izteikts komandas spēlētājs. Lieliskā sapratne ar kolēģiem tikai veicinās kolektīva kopīgo ražīgumu, darba atdevi. Oktobra mēnesī vari veltīt laiku radošiem projektiem, taču, tev padosies arī ļoti praktiskas un piezemētas lietas. Ārpus darba labprāt apmeklēsi kādus interešu kursus, domubiedru saietus. Īpašs akcents tiks likts uz tūrismu un visu, kas ar to saistās. Privātajā dzīvē tu gribēsi asākas, krāšņākas sajūtas. Brīvie zīmes pārstāvji patiesi metīsies galvu reibinošos piedzīvojumos. Savukārt Strēlnieki, kuriem jau ir savas otrās pusītes pratīs izbaudīt romantiskos divvientulības mirkļus.

MEŽĀZIS Oktobra pirmā puse var izrādīties emocionāli sarežģīts periods. Centies atgaiņāt drūmās domas un nepadoties garastāvokļa svārstībām. Visticamāk, kā viena no iespējām gūt gandarījumu ir nopietnāk pievērsties darba lietām. Tevi saistīs dažādi sarežģīti profesionāli izaicinājumi, kuri lieku reizi palīdzēs apliecināt tavu neatlaidību un apķērīgumu. Nedaudz vieglāka un tīkamāka var izrādīties mēneša otrā puse, kad saule iespīdēs tavā privātajā dzīvē, atnesot jaunas vēsmas un iespējams, kādam Mežāzim pat jaunas attiecības. Pašā oktobra izskaņā vēlams vairāk uzmanības veltīt savai veselībai, jo īpaši tiem, kuriem ir hroniska rakstura kaites.

ŪDENSVĪRS Mēneša sākumā tev var tikt izteikta virkne vilinošu piedāvājumu. Pirms pieņemt galīgo lēmumu, labāk pakonsultēties ar pieredzes bagātākiem kolēģiem, domubiedriem. Lai gūtu pēc iespējas daudzpusīgāku priekšstatu par interesējošo jomu, aktīvāk izmanto moderno tehnoloģiju priekšrocības. Saskarsmē ar augstākstāvošajiem ļoti prasmīgi mācēsi panākt kopīgu valodu, gūt atbalstu savām idejām. Ja darba jomā par panākumu trūkumu nevarēsi sūdzēties, tad mājas lietās viss neies tik gludi. Otrā pusīte var kļūt kaprīza un arī tu pats nebūsi nekāds saules stariņš. Neskatoties uz grūtībām, ir vērts apvaldīt negācijas un mēģināt rast kompromisus sarunu ceļā.

ZIVIS Tu oktobrī nebūsi īsti noskaņots strādāšanai, daudz labprātāk tīkosi pēc atpūtas, atmiņā cilāsi vasaras piedzīvojumus. Kāds Zivs zīmes pārstāvis būs nupat kā iemīlējies, un nu visa pasaule liksies tik jauka un pareiza. Tomēr neskatoties uz visu iepriekš teikto, tev tā vai citādi vajadzēs paveikt uz sevi uzliktos profesionālos pienākumus. Darbā ļoti svarīgi nezaudēt savaldību, visu darīt pēc iepriekš pārdomāta plāna, jo spontāna rīcība sagādās tikai un vienīgi problēmas. Liekot parakstu un kāda dokumenta, vispirms pienācīgi iepazīsties ar tā saturu, kā arī neļauj pierunāt sevi iesaistīties finansiālās avantūrās. Oktobrī labāk klāsies tiem, kuri saistīti ar radošo pasauli.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu