Grupa «Carnival Youth» pirmo reizi uzstājas Ņujorkā (6)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Latviešu indīroka grupa «Carnival Youth» pirmo reizi koncertē Ņujorkā, ASV, uzstājoties mūzikas industrijas konferencē-festivālā «Mondo.NYC», informēja grupas menedžere Guna Zučika.

Atgriežoties no ASV, grupa dosies koncertēt Vācijā, Luksemburgā, Lielbritānijā, Beļģijā, Somijā, Zviedrijā un Norvēģijā.

Latvijā grupas koncerttūre gaidāma novembrī - 3.novembrī «Carnival Youth» uzstāsies Cēsīs, 4.novembrī - Jelgavā, 11.novembrī - Rēzeknē, 12.novembrī - Valmierā, 17.novembrī - Ventspilī, 19.novembrī - Liepājā un 26.novembrī - Rīgā, «Palladium» koncertzālē. Biļetes uz Latvijā gaidāmajiem koncertiem var iegādāties «Biļešu servisa» kasēs un internetā «eKase.lv».

Šodien grupa «Carnival Youth» publiskojusi trešo singlu «Seagulls On Bicycles» no sava otrā studijas albuma «Propeller», kas tika izdots šā gada aprīlī, kā arī dziesmas videoklipu.

Ideja dziesmai «Seagulls On Bicycles» aizgūta no amerikāņu mākslinieka Marka Džonsa zīmējuma, kura absurda stilā ieturētais paraksts kalpojis par pamatu dziesmas tekstam. Vasaras vidū jaunajam singlam tapis arī videoklips, kas veidots sadarbībā ar spāņu fotogrāfi «AnaHell». Viņas fotogrāfiju sērijas «Secret friends» («Slepenie draugi») varoņi iemantojuši galvenās lomas dziesmas video, kas filmēts Siguldā.

Jaunā singla un videoklipa iznākšana iezīmē grupas jaunākā albuma «Propeller» turnejas otro daļu.

Komentāri (6)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu