Seriāla «Šerloks» aktrisi apzog «Emmy» ceremonijā (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Detektīvseriāla «Sherlock» («Šerloks») aktrisei Amandai Ebingtonei «Emmy» televīzijas balvu ceremonijā nozagta rokassomiņa, ko viņa pirms došanās uz skatuvi pēc apbalvojuma palika zem krēsla.

42 gadus vecā Ebingtone kopā ar citiem speciālizlaiduma «Sherlock: The Abominable Bride» («Šerloks: Baisā līgava») aktieriem uz «Emmy» skatuves saņēma balvu par izcilu televīzijas filmu.

Tikmēr kāds paņēma viņas somu, kurā atradās mobilais tālrunis un autovadītāja apliecība. Ebingtone par notikušo pasūdzējās tviterī un novēlēja, lai zaglim atspēlējas karma.

Ebintone seriālā spēlē Mēriju Morstanu, kura ir aktiera Mārtina Frīmena atveidotā Džona Vatsona sieva. Arī dzīvē Ebingtone un Frīmens ir pāris.

Kā ziņots, «Game of Thrones» svētdien sasniedza jaunu «Emmy» rekordu. Telekanāla HBO seriāls iepriekšējā nedēļā saņēma deviņas «Emmy» balvas tehniskajās kategorijās, bet svētdien ieguva vēl trīs balvas - sesto gadu pēc kārtas kā labākais dramatiskais seriāls, kā arī balvas par režiju un scenāriju.

Līdz ar to «Game of Thrones» pasniegtas 38 «Emmy» balvas, pārspējot komēdijseriāla «Frasier» rekordu - 37 statuetes. «Game of Thrones» kļuvis par visvairāk apbalvoto seriālu ar izdomātu sižetu kopš 1949.gada, kad aizsākās «Emmy» balvu pasniegšana.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu