Andželīna Džolija un Breds Pits šķiras! (60)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktrise Andželīna Džolija un aktieris Breds Pits gatavojas šķirt laulību, vēsta slavenību tenku portāls «TMZ».

Portāls vēsta, ka aktrise Andželīna Džolija tiesā iesniegusi šķiršanās dokumentus. Džolija un Pits bija oficiāli precējušies divus gadus, bet abu attiecības ilga 12 gadus.

Laulības šķiršanas dokumenti tiesā iesniegti pirmdien, 19.septembrī. Džolija dokumentos norādījusi, ka viņu neapmierinot veids, kā Breds Pits audzinot pāra bērnus, tāpēc viņa pieprasa pilnu aizbildniecību.

«TMZ» ziņo, ka, spriežot pēc dokumentiem, pāris pašķīries 15.septembrī un Džolija gatavojas cīnīties par aizbildniecību pār visiem sešiem abu kopīgajiem bērniem.

«The Independent» ziņo, ka Džoliju šķiršanās lietā pārstāvēs slavenību advokāte Laura Veizere (Laura Wasser). Viņa arīdzan bija Džolijas pārstāve, kad viņa šķīrās no bijušā vīra Billija Boba Torntona, kā arī Džonija Depa pārstāve šķiršanās prāvā no Amberas Hērdas.

Aktieru pāris iepazinās filmas «Smita kungs un kundze» («Mr. & Mrs. Smith») uzņemšanas laukumā, kad Breds Pits bija precējies ar aktrisi Dženiferu Anistoni. Drīz pēc tam viņš paziņoja par šķiršanos.

Komentāri (60)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu