Foto: Duļevska, Krauze, Šlesere u.c. sveic Patmalnieci ar jaunu izstādi (48)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/Apollo

No 20. septembra līdz 11.decembrim Dailes teātra mākslas telpā «Brīvības 75» būs skatāma Elitas Patmalnieces personālizstāde «Viena taada. Elita». Vakar, 20.septembrī notika izstādes atklāšana, kuru apmeklēja mākslinieces draugi un tuvinieki.

Arī šajā sezonā Dailes teātris turpina attīstīt radošo programmu ideju un aicina uz izstādēm Dailes teātra mākslas telpā «Brīvības 75». Patmalnieces personālizstāde «Viena taada. Elita» ir jaunās sezonas pirmais piedāvājums Mākslas telpā «Brīvības 75».

Šī izstāde ir spontāns Patmalnieces universa nospiedums - radies konkrētā mirklī un vietā, māksliniecei ienākot šajā Dailes teātra telpā. Izstāde ir Patmalnieces monoizrāde un performance vienlaikus, jo, kaut ārēji ekspozīcijai ir šķietami konkrēts veidols, visticamāk, jau nākamajā dienā kaut kas būs citādi. Viņa būs kaut ko pārbīdījusi - kādu ķebli, gleznu, kleitu. Jo telpa ir dzīva tikai tad, kad kāds to apdzīvo, vēstīja Una Meistare.

Izstāde «Viena taada. Elita» bez maksas būs apskatāma stundu pirms katras Dailes teātra izrādes, kā arī izrāžu laikā.

Komentāri (48)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu