Adele velta koncertu Džolijas un Pita izjukušajai laulībai (14)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu dziedātāja Adele otrdien koncertu Ņujorkā veltījusi Holivudas pāra Andželīnas Džolijas un Breda Pita laulības izjukšanai, ko viņa nodēvēja par «laikmeta beigām».

Adele, kura pazīstama ar aizkustinošām dziesmām par šķiršanās sāpēm, koncerta laikā atzina, ka visu dienu domājot par slavenā pāra attiecību beigām.

«Brandželīna šķiras!» viņa teica klausītājiem, veltot savu uzstāšanos - «divas stundas bēdu» - Holivudas pārim, kas audzina sešus bērnus.

«Man nepatīk baumot, un privātajai dzīvei vajadzētu palikt privātai, taču man tās šķiet kā laikmeta beigas,» sacīja Adele. «Es viņus nepazīstu, taču biju šokēta.»

Hita «Hello» autore patlaban sniedz septiņu koncertu sēriju «Madison Square Garden» arēnā Ņujorkā. Tā noslēgsies pirmdien, un pēc tam Adele sniegs koncertu Vašingtonā.

Kā jau ziņots, Džolija pirmdien tiesā pieprasīja šķiršanos no Pita, kā iemeslu minot nesamierināmas domstarpības.

«Šis lēmums tika pieņemts, lai ģimene varētu būt veselīga,» teica Džolijas advokāts Roberts Ofers. «Viņa nesniegs komentārus, kā arī lūdz cienīt viņas ģimenes tiesības uz privāto dzīvi.»

Džolija un Pits apprecējās 2014.gadā, bet bija kopā jau kopš 2004.gada. Pāris iepazinās filmas «Mr.&Mrs.Smith» («Smita kungs un kundze») uzņemšanas laukumā.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu