«Otra Puse» un Antra Stafecka uzsāk akustisko koncertturneju (5)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Latviešu romantiskākā popmūzikas grupa «Otra puse» un tās solists Normunds Pauniņš duetā ar dziedātāju Antru Stafecku 7.oktobrī Babītes novada pašvaldības kultūrizglītības centrā prezentēs koncertprogrammu «Es Tev»,  piedāvājot klausītāju vērtējumam grupas visu laiku labākās dziesmas akustiskā skanējumā. Kopumā mākslinieki viesosies vēl 12 Latvijas pilsētās.

Tās būs jaunas un nebijušas muzikālās sajūtas, ko saviem klausītajiem gatavo pašmāju viena no popmūzikas populārākajām grupām. Koncertā skanēs «Otras puses» populārākie hiti «Vēstules», «Ieskaties», «Nakts vai Rīts», «Dievs dod», «Pēc lietus», kā arī hiti «Uzzīmē mani», «Kopā» un «Es Tev», kas tiks izpildīti duetā ar burvīgās balss īpašnieci Antru Stafecku.

Pēc pavasarī izdotā jaunākā projekta «Otra Puse remiksi 1996 – 2016», šobrīd grupa ir izslāpusi pēc akustiskāka skanējuma, tāpēc šīs programmas koncerts tiek gatavots īpaši klavieru pavadījumam, akustiskajai ģitārai, perkusijām un Normunda Pauniņa samtainās balss tembram, kā arī duetiem ar Antru Stafecku.

Pie grupas lielākajiem panākumiem noteikti jāatzīmē divas Latvijas Mūzikas ierakstu gada Balvas par labāko popmūzikas albumu – 2009.gadā «Nakts vai Rīts» un 2013.gadā «Uzzīmē mani». Tāpat tautā plaši pazīstamā dziesma, kas iedziedāta duetā ar Aiju Andrejevu «Ave Pali» atzīta par 2011.gada Muzikālās bankas vērtīgāko dziesmu. Jaunākais hits «Es Tev» duetā ar Antru Stafecku ieguvis plašu popularitāti dažādās radiostacijās un stabili turās vairākos mūzikas topos.

Tūres atklāšanas koncerta Babītes novada pašvaldības kultūrizglītības centrā sākums plkst.19:00. Biļetes iespējams iegādāties internetā www.bilesuparadize.lv , Biļešuparadīzes kasēs, kā arī kultūras nama kasē Piņķos, Jūrmalas ielā 14A.

Koncerti norisināsies: 07/10 Babītē, 21/10 Lielvārdē, 22/10 Viļānos, 29/10 Ikšķilē, o4/11 Talsos, 05/11 Dobelē, 11/11 Brocēnos, 12/11 Aizkrauklē, 22/11 Tukumā, 24/11 Aucē, 25/11 Liepājā un 02/12 Cēsīs.

Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu