Emīlija Blanta nopeļ sabiedrības spiedienu uz sievietēm (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu aktrise Emīlija Blanta nopēlusi sabiedrības spiedienu kā uz jaunajām māmiņām, tā arī sievietēm, kuras nolēmušas nelaist pasaulē bērnus.

«Es uzskatu, ka uz sievietēm tiek izdarīts milzu sabiedrības spiediens par mātes lomu. Tas ir māmiņu kults,» sacīja aktrise, kurai ar seriāla «The Office» («Ofiss») aktieri Džonu Krasinski ir divas meitas. «Manuprāt, sievietes jūtas tā, it kā viņām vajadzētu aizstāvēt savā dzīvē pieņemtos lēmumus - vai viņas vēlas būt mātes, vai varbūt tomēr nē. Vai viņas vēlas mazuli barot ar krūti, vai arī nē. Es varētu vēl ilgi turpināt.»

33 gadus vecā Blanta gaidāmajā filmā «The Girl on the Train» («Meitene vilcienā») spēlē šķirteni Reičelu, kura pēc neveiksmīgiem mēģinājumiem laulībā ieņemt bērnu kļūst atkarīga no alkohola. Varone sāk idealizēt pāri, kura mājai katru dienu brauc garām ar vilcienu.

«Sievietes dažreiz ir ļaunas viena pret otru, īpaši tad, ja runājam par mājas dzīvi,» uzskata Blanta. «Es domāju, ka filmā tas ir labi attēlots.»

Kinolente balstīta uz britu rakstnieces Polas Hokinsas bestselleru ar tādu pašu nosaukumu.

Filma kinoteātros iznāks 7.oktobrī.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu