Lindsija Loena atklāj nepatīkamo iemeslu, kāpēc pameta krievu līgavaini (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Instagram

Amerikāņu aktrise Lindsija Loena (Lindsay Lohan) piekritusi piedalīties atklātā intervijā krievu TV kanālam «Channel One». Intervijas laikā Loena runāja par savām izjukušajām attiecībām ar krievu uzņēmēju Jegoru Tarabasovu.

Aktrise Lindsija Loena intervijā atklāja, ka viņa baidījusies no sava līgavaiņa Jegora Tarabasova, jo viņš mēdzis uzvesties ļoti agresīvi. Loena stāstīja, ka liktenīgajā vakarā Jegors esot ielauzies viņas mājās un sācis aktrisi žņaugt.

«Es baidījos, ka Egors manu seju apšļakstīs ar skābi. Es izlecu uz balkona un kliedzu no visa spēka: «Viņš mēģina mani nogalināt, izsauciet policiju»,» atklāja Lindsija.

Loena un Tarabasovs šobrīd ir atsaukuši saderināšanos.

Aktrise par piedalīšanos intervijā krievu TV kanālam «Channel One» saņēma 650 tūkstošus ASV dolāru.

Tikmēr Tarabasovs izsūtījis medijiem paziņojumu, ka Lindsija šobrīd cenšas sagraut viņa reputāciju, kā arī viss viņas sacītais esot meli.

Atgādinām, ka Loena jūlija beigās sociālajos tīklos publiski «uzbruka» savam līgavainim Jegoram Tarabasovam, jo viņš tobrīd atradies naktsklubā ar citu sievieti.

«23 gadu vecumā es laikam biju tāda pati. Viss mainās 26/27 gadu vecumā. Paldies, ka neatnāci šovakar mājās. Slava izmaina cilvēkus,» sociālajā vietnē «Instagram», publicējot attēlu ar Tarabasovu, vēstīja Loena.

Loena apstiprināja, ka ir saderinājusies ar Tarabasovu, bet dāmu, ar kuru viņš pavadīja vakaru naktsklubā nodēvēja par vieglas uzvedības sievieti

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu