TMZ: Breds Pits fiziski aizskāris savus bērnus (77)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Losandželosas policijas departaments (LAPD) un Losandželosas apgabala policija (L.A. County Dept.) pārbauda amerikāņa aktiera Breda Pita rīcību saistībā ar bērnu audzināšanu, vēsta slavenību tenku portāls «TMZ».

Ģimenei tuvu stāvoši avoti portālam «TMZ» atklājuši, ka pagājušās nedēļas trešdienā Andželīna, Breds un viņu bērni veica lidojumu privātajā lidmašīnā. Pits notikuma vietā esot piedzēries, bet pēc tam sācis trakot - kliedzis un fiziski aizskāris savus bērnus.

Kāds aculiecinieks par notikušo esot pavēstījis Losandželosas apgabala policijas bērnu un ģimenes departamentam. Savukārt Breds un Andželīna jau aizvadījuši pārrunas, tomēr departaments drīzumā tās plāno rīkot arī ar aktieru pāra bērniem.

Avoti vēsta, ka incidents esot pamudinājis Džoliju šķirties no Pita nākamajā dienā, bet dažas dienas vēlāk arī iesniegt tiesā laulības šķiršanas dokumentus.

Ne Andželīna Džolija, ne Breds Pīts šīs ziņas nav oficiāli komentējuši.

Jau ziņots, ka pirmdien, 19.septembrī amerikāņu aktrise Andželīna Džolija tiesā iesniedza šķiršanās dokumentus par laulības pārtraukšanu ar aktieri Bredu Pitu.

Laulības šķiršanas dokumentos Andželīna Džolija norādījusi, ka viņai ar Bredu Pitu esot nesamierināmas domstarpības, tāpat aktrisi neapmierinot veids, kā vīrs audzina pāra bērnus.

Džolija un Pits apprecējās 2014.gadā, bet bija kopā apmēram 12 gadus. Pārim ir seši bērni.

Komentāri (77)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu