Daniels Redklifs vēlas spēlēt seriālā «Troņu spēle» (2)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Britu aktieris Daniels Redklifs atzinis, ka vēloties spēlēt nelielu lomu populārajā fantāzijas seriālā «Game of Thrones» («Troņu spēle»).

«Ļoti labprāt,» viņš sacīja intervijā vietnei «Digital Spy». «Ja viņi uzaicinātu mani spēlēt seriālā un tad manu varoni nogalinātu, es ļoti priecātos par to.»

Aktieris, kura pazīstamākā loma bija «Harry Potter» («Harijs Poters») filmu franšīzē, sacīja, ka esot atteicies no piedāvājumiem spēlēt televīzijas seriālos ar vairākām sezonām.

«Pēdējā laikā esmu izlasījis pāris labus televīzijas seriālu scenārijus,» viņš teica. «Taču tas nozīmē, ka jāparakstās to darīt septiņus gadus no vietas.»

«Pašlaik es vēlos nedaudz brīvības. Ja pie manis nonāk scenārijs, kura filmēšana sāksies nākamgad, es negribu to noraidīt tāpēc, ka esmu aizņemts ar citām lietām. Tieši tas man ilgu laiku bija jādara,» uzsver Redklifs.

Redklifs pusaugu burvi Hariju Poteru spēlēja astoņās sērijas filmās, kas iznāca no 2001. līdz 2011.gadam.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu