Metjū Makonehijs varētu atkal spēlēt komēdijās (4)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktieris Metjū Makonehijs pēc vairāku nopietnu un kritiķu augstu novērtētu lomu spēlēšanas apsver atgriešanos komēdiju žanrā, kur sākās viņa karjera.

46 gadus vecais aktieris pēdējos gados pazīstams ar lomu «oskarotajā» kinolentē «Dallas Buyers Club» («Dalasas pircēju klubs») un spožas atsauksmes saņēmušajā detektīvseriālā «True Detective».

Taču pirms tam viņš spēlēja romantiskajā komēdijā «The Wedding Planner» («Kāzu rīkotāja») ar aktrisi un dziedātāju Dženiferu Lopesu, «How To Lose a Guy in 10 Days» («Kā zaudēt puisi 10 dienās») ar Keitu Hadsoni un «Failure to Launch» («Laukā no ligzdas»), kurā otro galveno lomu spēlēja Sāra Džesika Pārkere.

Makonehija jaunākā loma būs drāmā «Free State of Jones» par ASV pilsoņu karu.

Intervijā pirms filmas iznākšanas Makonehijs runāja par komēdiju lomām, ko dēvē par «sestdienas varoņiem».

«Saprotams, ka «Free State of Jones» nav nekāds sestdienas varonis. Tas ir varonis, kas pirmdienas rītā iet uz darbu,» viņš norāda. «Taču es tam esmu atvērts nākotnē. Man tagad gribētos nedaudz komēdijas.»

Kā jau ziņots, Makonehijs šoruden kļūs par pasniedzēju Teksasas Universitātē Ostinā. Viņš studentiem vadīs 15 nedēļas ilgu kursu par kino.

Makonehijs saņēma «Oskara» balvu par galvenās lomas tēlojumu filmā «Dallas Buyers Club».

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu