Breds Pits nāk klajā ar jaunu paziņojumu (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ārvalstu bulvārpreses uzmanības lokā joprojām ir amerikāņu aktieru Andželīnas Džolijas un Breda Pita šķiršanās lieta. Aktieris nedēļas laikā jau otro reizi publiski komentējis šī brīža sarežģīto situāciju un nācis klajā ar paziņojumu.

28.septembrī Breda Pitam bija paredzēts piedalīties dokumentālās filmas «Voyage of Time» pirmizrādē, taču, lai arī aktieris piedalījies tās tapšanā, viņš pirmizrādi neapmeklēs. Ārvalstu mediji ziņo, ka šādu lēmumu Pits, visticamāk, pieņēmis tāpēc, ka nevēlas saņemt mulsinošus jautājumus no reportieriem.

«Voyage of Time» ir neticami skaisti un unikāla eksperimentālā «IMAX» filma,» paziņojumā vēsta Pits.

«Esmu ļoti pateicīgs būt par daļu no tik fascinējoša un izglītojoša projekta, taču šobrīd esmu koncentrējies uz savu ģimenes situāciju un nevēlos novērst uzmanību no tik neparastas filmas, kuru visiem iesaku noskatīties.»

Arī iepriekšējā paziņojumā medijiem Pits uzsvēra, ka šobrīd koncentrējas uz ģimenes situāciju un bērniem. Tāpat viņš norādīja, ka ir ļoti sarūgtināts par laulības šķiršanu.

Jau ziņots, ka 19.septembrī amerikāņu aktrise Andželīna Džolija tiesā iesniedza šķiršanās dokumentus par laulības pārtraukšanu ar aktieri Bredu Pitu.

Laulības šķiršanas dokumentos Andželīna Džolija norādījusi, ka viņai ar Bredu Pitu esot nesamierināmas domstarpības, tāpat aktrisi neapmierinot veids, kā vīrs audzina pāra bērnus.

Džolija un Pits apprecējās 2014.gadā, bet bija kopā apmēram 12 gadus. Pārim ir seši bērni. Džolija pēc šķiršanās vēlas pilnu aizbildniecību pār bērniem.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu