Operdziedātājs Hvorostovskis: Man jāveic vēl viena ķīmijterapija (11)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Lūka/LETA

Pagājušā gada vasarā krievu operdziedātājs Dmitrijs Hvorostovskis publiski paziņoja, ka viņam atklāts smadzeņu audzējs, kā arī atcēla tobrīd tuvākos koncertus. Lai arī šogad Hvorostovskis atkal koncertēja un pat viesojās Latvijā, jau atkal viņš atcēlis gaidāmās uzstāšanās.

Hvorostovskis atcēlis gaidāmās uzstāšanās Vīnes Valsts operā, kur jau 30.oktobrī paredzēta pirmā Džuzepes Verdi operas «Simons Bokangera» izrāde.

Sociālajā vietnē «Facebook» talantīgais operdziedātājs paziņojis, ka viņam ir ļoti žēl, tomēr, sekojot ārsta norādījumiem, viņš nepiedalīsies «Simona Bokangeras» izrādē Vīnes operā. Hvorostovskis raksta, ka viņam jāveic vēl viena ķīmijterapija.

«Esmu optimistisks par šo ārstēšanu un gaidīšu manus nākamos koncertus Vācijā un citur. Tikmēr vēlos pateikties visiem par laba vēlējumiem, labajām sajūtām un mīlestību,» raksta dziedātājs.

Atgādinām, ka 2015.gada jūnijā Hvorostovskis atcēla visus vasarā plānotos koncerts, jo viņam tika atklāts smadzeņu audzējs. «Viņš cīnās ar nopietnām veselības problēmām, un viņam nesen tika atklāts smadzeņu audzējs,» tika vēstīts publiskajā paziņojumā.

Šī gada 29.jūnijā Dmitrijs Hvorostovskis kopā ar latviešu operdziedātāju Elīnu Garanču uzstājās Dzintaru koncertzālē.

Komentāri (11)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu