Vai tiešām Breda Pita laulības šķiršanā iesaistīta arī bijusī sieva? (23)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Ārvalstu bulvārprese, protams, Andželīnas Džolijas un Breda Pita laulības šķiršanas lietā tika iejaukusi arī amerikāņu aktrisi Dženiferu Anistoni, kura ar Pitu bija precējusies no 2000. līdz 2005.gadam. Vai tiešām Anistone ir iesaistīta Holivudas aktieru pāra šķiršanās drāmā? Situāciju komentējis aktrises vīrs Džastins Terū. 

Anistones vīrs, aktieris Džastins Terū nule kā piedalījies savas gaidāmās filmas «The Girl on the Train» mediju pasākumā, kurā viņam nācās atbildēt arī uz jautājumiem par Pita un Džolijas šķiršanos.

Viņš uzsvēra, ka šīs ir briesmīgas ziņas Pita un Džolijas kopīgajiem bērniem. «Cilvēkiem ir ļoti grūts laiks, tas ir šausmīgi,» par sievas bijušā vīra laulības izjukšanu sacīja Terū.

Tāpat aktieris nosodīja baumas, ka Pita un Džolijas šķiršanās drāmā ir iesaistīta arī viņa sieva Dženifera Anistone. Terū uzsvēra, ka pasaulē notiek lielākas lietas, par kurām cilvēkiem vajadzētu uztraukties.

Atgādinām, ka Andželīna Džolija un Breds Pits iepazinās kinolentes «Smita kungs un kundze» («Mr. & Mrs. Smith») uzņemšanas laukumā, kad Breds Pits bija precējies ar aktrisi Dženiferu Anistoni. Drīz pēc tam viņš paziņoja par šķiršanos.

Komentāri (23)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu