Foto: Ilvesu pāris pirms gaidāmā mazuļa un prezidentūras beigām apmeklē Tartu (21)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/thilves/IevaIlves

Prezidents Tomass Hendriks un Ieva Ilvesi 29.septembrī aizvadīja vienu no pēdējiem oficiālajiem Igaunijas pirmā pāra pasākumiem. Prezidents kopā ar kundzi devās uz Tartu, kur apmeklēja universitāti, kā arī jaunatklāto Igaunijas Nacionālo muzeju.

«Man bija prieks kopā ar Tomasu doties īsā vizītē uz Tartu universitāti, kur, kā zināms, studējuši Krišjānis Valdemārs, Krišjānis Barons, Juris Alunāns (tiesa, tolaik to dēvēja par Tērbatas universitāti). Priecē tas, ka šajā universitātē arī mūsdienās studē daudz studentu no Latvijas. Paldies par jauko uzņemšanu un visu to labāko!» sociālajos tīklos vēsta Ieva Ilvesa.

Igaunijas pirmais pāris 29.septembrī Tartu apmeklēja arī jaunatklāto Nacionālo mākslas muzeju, kurš interesentiem būs atvērts 1.oktobrī.

Ilvesa, kura ir bērniņa gaidībās, pasākumos ieradās zilas krāsas elegantā tērpā.

Šī bija viena no pēdējām Tomasa Hendrika un Ievas Ilvesu oficiālajām vizītēm valsts pirmā pāra godā. Tāpat drīzumā gaidāms arī pāra jaundzimušais mazulis.

Komentāri (21)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu