Miesassargs atklāj, kā pirms 12 gadiem aizsākās Džolijas un Pita romāns (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: facebook.com/MrandMrsSmithMovie

Lai arī amerikāņu aktieri Andželīna Džolija un Breds Pits šķiras, viņu mīlas stāsts ir kaisles pilns. To pierāda arī pāra bijušais miesassargs, kurš atklājis interesantus un romantiskus faktus par to, kā abi iepazinās.

Miesassargs Marks Behars (Mark Behar) kopā ar Andželīnu Džoliju un Bredu Pitu strādāja 2004.gadā, kad notika filmas «Smitu kungs un kundze» (Mr. & Mrs. Smith) filmēšana. Bahars izdevumam «US Weekly» atklājis, ka Pita un Džolijas mīlas stāsts aizsākās ļoti romantiski.

Lai arī Breds Pits iepazīšanās laikā bija precējies ar aktrisi Dženiferu Anistoni, strādājot kopā ar Džoliju, bija grūti viņai pretoties.

«Andželīna un Breds nemitīgi smējās un flirtēja viens ar otru,» miesassargs atklājis izdevumam, piebilstot, ka abi tolaik uzvedās kā skolēni, kuriem uzradušās simpātijas vienam pret otru. Tas esot bijis ļoti jauki.

Bahars atzinis, ka, veicot darba pienākumus, viņš vairākkārt pieķēris aktierus slepus skūpstoties.

«Es nemaz nebiju pārsteigts, kad abi apprecējās vairākus gadus vēlāk,» atklāts ir miesassargs.

Atgādinām, ka Andželīna Džolija un Breds Pits iepazinās kinolentes «Smita kungs un kundze» («Mr. & Mrs. Smith») uzņemšanas laukumā, kad Breds Pits bija precējies ar aktrisi Dženiferu Anistoni. Drīz pēc tam viņš paziņoja par šķiršanos.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu