Viļņā sarūk degvielas cenas, Rīgā un Tallinā nemainās (43)

BNS
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Rīgā un Tallinā degvielas cenas aizvadītajā darba nedēļā nav mainījušās, taču Viļņā tās ir samazinājušās, liecina aģentūras BNS apkopotie dati.

Arī šonedēļ dārgākais 95.markas benzīns nopērkams Viļņā, seko Rīga, bet lētākais benzīns šajā nedēļā ir Tallinā. Savukārt augstākā cena dīzeļdegvielai arī šonedēļ ir Tallinā, bet zemākā - Rīgā.

Rīgā «Statoil» degvielas uzpildes stacijās 95.benzīna cena jau piekto nedēļu nav mainījusies un bija 1,094 eiro par litru, tāpat dīzeļdegvielas cena nav ne kāpusi, ne sarukusi un darba nedēļas beigās bija 0,994 eiro par litru.

Viļņā 95.markas benzīna cena «Statoil» degvielas uzpildes stacijās piektdien, salīdzinot ar iepriekšējās darba nedēļas beigām, kritusies par 0,5% un bija 1,096 eiro par litru. Bet dīzeļdegvielas cena šonedēļ Viļņā samazinājusies par 1,3% un bija 1,004 eiro par litru.

Savukārt Tallinā «Statoil» degvielas uzpildes stacijās 95.markas benzīna cena šajā darba nedēļā nav mainījusies un bija 1,089 eiro par litru. Tāpat dīzeļdegvielas cena, salīdzinot ar iepriekšējās nedēļas beigām, nav ne kāpusi, ne kritusies un bija 1,069 eiro par litru.

Autogāzes cenas Baltijas valstu galvaspilsētās šonedēļ nav mainījušās, un tāpat kā iepriekšējā piektdienā Viļņā bija 0,518 eiro, Rīgā - 0,505 eiro, bet Tallinā - 0,479 eiro par litru.

Komentāri (43)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu