Lūk, kas Bredam Pitam jādara, lai satiktos ar saviem bērniem (22)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Breds Pits vienojies ar sievu Andželīnu Džoliju veikt narkotiku un alkohola pārbaudi, lai varētu satikt savus sešus bērnus, ziņo avoti.

Īslaicīgā vienošanās, kuras termiņš ir līdz 20.oktobrim, bija pirmais solis uz priekšu superzvaigžņu pāra starpā kopš Džolija 20.septembrī pieprasīja šķiršanos un pilnu aizbildniecību pār bērniem.

Abi amerikāņu aktieri piekrita piedalīties individuālās konsultācijās, un Pita pirmā tikšanās ar bērniem notiks terapeita uzraudzībā, ziņo informācijas avoti, kas vēlējās saglabāt anonimitāti.

Mediji ziņo, ka Pits nav saticies ne ar vienu no viņa un Džolijas bioloģiskajiem un adoptētajiem bērniem kopš pāris pašķīrās 15.septembrī.

Kā jau ziņots, pāris pašķīrās pēc ģimenes strīda privātā lidmašīnā, kura laikā Pits esot bijis fiziski un verbāli vardarbīgs pret vienu vai vairākiem saviem bērniem. ASV Federālais izmeklēšanas birojs atklājis, ka izvērtēs, vai nepieciešams veikt izmeklēšanu.

Kopš paziņojuma par šķiršanos abas zvaigznes sabiedrībā nav pārāk bieži redzētas. Pagājušajā nedēļā Pits izlaida izglītojošas dokumentālās filmas pirmizrādi, lai varētu koncentrēties «uz situāciju ģimenē».

Novembrī iznāks nākamā Pita filma «Allied» («Sabiedrotie»), kurā viņš tēlo kopā ar franču aktrisi Marionu Kotijāru. Iepriekšējā nedēļā aktrise paziņoja, ka starp viņu un Pitu nav bijušas romantiskas attiecības, kas varēja ietekmēt Pita šķiršanos.

Komentāri (22)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu