<i>Jenny May</i> pirmajā tūres koncertā pārsteidz ar pikantiem tērpiem (15)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Pirmais latviešu dziedātājas Jenny May akustiskās tūres «Sajūtu mistērija» koncerts norisinājās Liepājas Latviešu biedrības namā. Jenny May pārsteidz publiku ne vien ar jaunām kompozīcijām, bet arī ar dažādo tērpu izvēli.

Dziedātājas tērpi neatstāja vienaldzīgu nevienu. Caurspīdīgais vakara tērps, kas atsedza dziedātājas slaidās kājas, kā arī ļoti pikantā dekoltē zona neļāva skatītājiem atraut skatienus. Arī citi vakartērpi tika izvēlēti ar glanci un individuālu pieeju, portālam «Apollo» vēsta dziedātājas menedžments. Tērpi izvēlēti gan no vietējiem dizaineriem, gan arī no ārvalstīm.

«Tērpi ir tikai aksesuārs, kuriem nozīme ir konkrētajā mirklī. Tie ļauj man labāk iejusties konkrētajā repertuārā. Tērpiem nozīme pazūd pēc uzstāšanās, jo bieži vien citam repertuāram tie neder un netiek vairāk izmantoti. Savukārt, konkrētajā mirklī tie paspilgtina manas emocijas. Pats galvenais, protams, ir tas, kas nāk no manis pašas, mans vēstījums. Man prieks, ka pirmajā koncertā cilvēki bija saviļņoti, dziedāja līdzi un cēlās kājās. Man prieks, ka viss izdevās lieliski. Koncerti rudenī rada man svētku sajūtu, svētkus nesu arī citiem», tā Jenny May par pirmo akustiskās koncertsērijas «Sajūtu mistērija» uzstāšanos.

Komentāri (15)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu