13 gadus sena intervija ar Trampu rada aizdomas par miljardiera noslieci uz pedofiliju (174)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Sociālā tīkla «Twitter» lietotāju vidū radušās bažas par ASV prezidenta amata kandidāta Donalda Trampa iespējamo noslieci uz pedofiliju. Tas noticis pēc tam, kad internetā atgādināts par 2003.gadā notikušo Trampa interviju televīzijā, kurā runāts par jaunās Parisas Hiltones pievilcību, raksta «The Huffington Post». 

Pirms 13 gadiem notikušās sarunas laikā Tramps paziņojis, ka pirmo reizi Hiltoni saticis tad, kad viņa bijusi 12 gadus veca (tas noticis 1993.gadā). 

«Viņas vecāki - mani lieli draugi. Kad viņa ienāca istabā, es jautāju: «Velns parāvis, kas viņa ir?»» stāstīja Tramps. 

Uz televīzijas raidījuma vadītāja Hovarda Stērna jautājumu, vai Tramps gribētu intīmas attiecības ar Hiltoni, miljardieris atzīmēja, ka «šādā lietā nav bijis ieinteresēts», taču Hiltone viņam likusies pievilcīga. Vēlāk intervijas laikā Tramps atzina, ka ir skatījies Hiltones seksa video, lai arī šādus kadrus uzskata par pretīgiem. 

Šādi izteikumi sociālo tīklu lietotājiem likuši turēt miljardieri aizdomās par pedofiliju. Atsevišķi lietotāji rakstījuši, ka «Tramps fantazējis par drauga 12 gadus veco meitu - vai tad tā nav pedofilija?»

Atgādinām, ka ASV prezidenta vēlēšanas notiks šī gada novembrī, un tajās kā galvenie kandidāti uz uzvaru ir Republikāņu partijas pārstāvis Donalds Tramps, kā arī Demokrātu pārstāve Hilarija Klintone. 

Komentāri (174)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu