Pirms «Placebo» uzstāsies skoti «The Mirror Trap» (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foti

Grupas «Placebo» menedžments informē, ka šajā koncerttūrē par viņu «iesildītājiem» izvēlēta skotu indie grupa «The Mirror Trap».  Tas attiecas arī uz 22.oktobra koncertu Arēnā Rīga.

«The Mirror Trap» tika izveidota 2009.gadā, kad visi pieci tās dalībnieki mācījās Dandijas koledžā. Pirmo atpazīstamību puiši guva, iesildot skotu rokfolka grupu «The View». Kopš 2012.gada viņi regulāri uzstājas pazīstamos Lielbritānijas festivālos: «T in the Park», «iTunes Festival», «Y Not Festival» u.c., kā arī «Summer Sonic» Japānā.

2013.gadā Braiens Molko noskatījās «The Mirror Trap» koncertu kādā Dandijas klubā un ierosināja viņiem uzstāties pirms «Placebo» gaidāmajā Krievijas tūrē. Tādējādi 2014.gadā kvintetam jau izdevās iepazīstināt ar savu daiļradi 8 Krievijas pilsētu publiku. Šoreiz «The Mirror Trap» kopā ar «Placebo» apmeklēs virkni Eiropas pilsētu.

Spožākie grupas singli ir «Little Ease», «Westminster Ghost Story», «Bell Street», «Silent Men», «Piranhas», «New Trance».

Kopumā skotu kvintets ierakstījis 5 studijas albumus, no kuriem jaunākais «Simulations» izdots šogad. Tieši pēdējā albumā novērojams, ka grupa seko «Enter Shikari», “ Bullet For My Valentine», «The Libertines» un «Placebo» pēdās.

«Biļešu serviss» kasēs un www.bilesuserviss.lv turpinās biļešu iepriekšpārdošana uz «Placebo» koncertu.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu