Aktierim Benam Stilleram tika diagnosticēts prostatas vēzis (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktieris Bens Stillers (Ben Stiller) intervijā radio raidījumam «The Howard Stern Show» atklājis, ka viņam tika diagnosticēts prostatas vēzis.

Bens Stillers (50) intervijā atklāja, ka prostatas vēzis viņam tika diagnosticēts pirms diviem gadiem. Līdz šim aktieris par savu slimību publiski nebija runājis.

«Es par to uzzināju no zila gaisa. Man nebija ne jausmas,» aktieris sacīja radio raidījumā. «Sākumā es nezināju, kas notiks. Es biju nobijies. Tas apstādināja visu manā dzīvē, jo nav iespējams plānot filmas - nav zināms, kas varētu notikt.»

Stilleram kopā ar ārstu izdevās laicīgi atklāt un ārstēt vēzi. Par savu slimību viņš atklāti vēlējās runāt prostatas specifiskā antigēna (PSA) testa dēļ, jo tas izglābis viņa dzīvību.

Uzzinot par savu diagnozi, Stillers centies iemācīties visu, ko vien var. Meklējot ziņas internetā, viņš pamanīja, ka arī aktieris Roberts De Niro reiz cīnījies ar šādu slimību, tāpēc nekavējoties viņam piezvanīja.

Šobrīd Stillers no vēža ir izārstējies un ik pēc sešiem mēnešiem veic pārbaudes, lai pārliecinātos, ka viss ir kārtībā.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu