Demija Lovato paziņo par pārtraukumu karjerā (3)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu dziedātāja Demija Lovato pēc popzvaigznes Teilores Sviftas nopelšanas paziņojusi par došanos «pārtraukumā no mūzikas un starmešu gaismas».

Nesenā intervijā žurnālam «Glamour» 24 gadus vecā Lovato kritizēja Sviftu, jo viņa par feminismu iestājoties tad, ja «var to padarīt par daļu no sava zīmola».

Viņa arī sacīja, ka 26 gadus vecās Sviftas draudzeņu «banda», kurā galvenokārt ietilpst modeles un dziedātājas, kultivējot nereālistiskus sieviešu skaistuma ideālus. «Es tur neredzu nevienu, kurai būtu parasts ķermenis,» teica Lovato, kura pati nav slēpusi cīņu ar savu svaru un bulīmiju.

Lovato kritizēja Sviftas hitu «Bad Blood», kas tiek uzskatīts par uzbrukumu Sviftas sāncensei Keitijai Perijai. Lovato uzskata, ka dziesma neceļot sieviešu pašvērtējumu.

Otrdien Lovato paziņoja, ka neatvainošoties par Sviftai veltītajiem izteikumiem. Viņa piebilda, ka gaidot 2017.gadu un «nav radīta šim biznesam un medijiem».

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu