10 slavenību pāri, kuri šogad izšķīrušies (20)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Džonijs Deps un Ambera Hērda, Andželīna Džolija un Breds Pits... Lai arī šo pāru šķiršanās bulvārpresē atspoguļotas visplašāk, viņi nebūt nav vienīgie slavenību pāri, kuri šogad pārtraukuši savas attiecības. Lūk, 10!

 

Naomi Votsa un Līvs Šreibers

Holivudas aktieru pāris Naomi Votsa un Līvs Šreibers 2016.gada septembra beigās paziņoja par šķiršanos pēc 11 attiecībās pavadītiem gadiem. Pāra attiecības sākās 2005.gadā, taču aktieri neapprecējās.

 

Andželīna Džolija un Breds Pits

Amerikāņu aktrise Andželīna Džolija septembra vidū tiesā iesniedza laulības šķiršanas dokumentus. Viņas un aktiera Breda Pita laulība ilga divus gadus, taču abi kopā bija no 2005.gada.

 

Džonijs Deps un Ambera Hērda

Amerikāņu aktieru pāris Džonijs Deps un Ambera Hērda savu laulību oficiāli šķīra šī gada augustā. Hērda apsūdzēja Depu vardarbībā, tāpēc pāra šķiršanās lieta plaši tika atspoguļota arī medijos.

 

Šārona un Ozijs Osborni

Šārona Osborna šī gada maijā atzina, ka vairs nedzīvo kopā ar vīru Oziju Osbornu. Abi ir precējušies vairāk nekā trīs dekādes, taču abu laulība oficiāli šķirta nav.

 

Lady Gaga un Teilors Kinnijs

Šī gada jūlijā amerikāņu ekstravagantā dziedātāja Lady Gaga un aktieris Teilors Kinnijs atsauca savu saderināšanos pēc piecu gadu ilgām attiecībām.

 

Drū Berimora un Vils Kopelmans

Aktrise Drū Berimora un Vils Kopelmans paziņoja par savu laulības šķiršanu šī gada aprīlī. Abi apprecējās 2012.gadā un pārim ir divi bērni.

 

Dženifera Lopesa un Kaspers Smārts

Dziedātāja Dženifera Lopesa un horeogrāfs Kaspers Smārts savas attiecības līdz šim pārtraukuši vairākas reizes. Šī gada aprīlī viņi jau paziņoja par kārtējo šķiršanos. Kopumā pārim ir attiecības no 2012.gada.

 

Igija Azīlija un Niks Jangs

Amerikāņu repere Igija Azīlija un Nacionālās Basketbola Asociācijas (NBA) basketbolists Niks Jangs izšķīrās šī gada jūnijā.

 

Kirstena Dansta un Garets Hedlunds

Aktrise Kirstena Dansta un aktieris Garets Hedlunds bija kopā četrus gadus. Abi izšķīrās aprīlī.

 

Diāna Krīgere un Džošua Džeksons

Vācu aktrise un modele Diāna Krīgere un aktieris Džošua Džeksons 10 gadu ilgās attiecības pārtrauca šī gada jūlijā.

Komentāri (20)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu