Loenas mamma komentē meitas skandalozo šķiršanos no krievu uzņēmēja (31)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Amerikāņu aktrises Lindsijas Loenas mammaa Dina šonedēļ paudusi savu viedokli par meitas šķiršanos no krievu uzņēmēja Jegora Tarabasova.

Dina Loena intervijā izdevumam «E!News» atklāja, ka jūtas ļoti atvieglota par to, ka viņas meita Lindsija vairs nav kopā ar Jegoru.

«Šobrīd ļoti laimīga. Es varu naktīs gulēt,» par meitas attiecību pārtraukšanu ar Tarabasovu saka Loena. «Viņš vienkārši bija ļoti jauns un tas vienkārši neizdevās. Tas kļuva aizskaroši.»

Lindsijas mamma nekad nebija iedomājusies, ka viņas meitai jebkad nāksies saskarties ar šādu pieredzi, tomēr tā notika.

«Es novēlu viņam visu labāko un ceru, ka viņam tiks sniegta palīdzība, jo viņš bija jauks vīrietis,» par Jegora atklāta ir Dina.

Atgādinām, ka Loena jūlija beigās sociālajos tīklos publiski «uzbruka» savam līgavainim Tarabasovam, jo viņš tobrīd atradies naktsklubā ar citu sievieti.

«23 gadu vecumā es laikam biju tāda pati. Viss mainās 26/27 gadu vecumā. Paldies, ka neatnāci šovakar mājās. Slava izmaina cilvēkus,» sociālajā vietnē «Instagram», publicējot attēlu ar Tarabasovu, vēstīja Loena.

Pēc šķiršanās no Tarabasova aktrise atzina, ka viņas līgavainis mēdza uzvesties agresīvi un vardarbīgi.

Komentāri (31)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu