Video: Elijai Goldingai vaicā, vai viņa gaida bērnu no prinča Harija (25)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu dziedātāja Elija Goldinga (Ellie Goulding) piedalījusies tiešraides intervijā kādam Austrālijas TV kanālam, kuras laikā mūziķe gan smējās, gan sarka.

Elija Goldinga nule kā ierakstījusi dziesmas divām ievērojamām filmām - «Tumsa 50 nokrāsās», kā arī «Bridžitas Džounsas mazulis». Atbildot uz reportieres jautājumu, ar kuru no filmām Goldinga sevi asociē vairāk, mūziķe atbildēja: «Patiesībā esmu vairāk kā Bridžita... Ideālā variantā - neviena».

«Es noteikti vairāk esmu kā Bridžita, it īpaši pēdējā filmā,» turpināja Goldinga.

Tiešraides laikā austrāliešu reportiere nenokautrējās un vaicāja, vai arī Goldinga šobrīd nav mazuļa gaidībās, kā arī vēlējās noskaidrot, vai gaidāmā bērna tēvs gadījumā nav princis Harijs.

«Kāpēc man jau bija aizdoma, ka šis būs pieminēts? Nerātnie cilvēki,» uz reportieres jautājumu smejoties atbildēja Goldinga, taču noraidīja, ka būtu bērna gaidībās.

Atgādinām, ka apmēram pirms viena gada bulvārpresē parādījās ziņas, ka princis Harijs un Elija Goldinga kopīgi pavadījuši laiku kādā polo spēlē. Abus tolaik vienojušas arī romantiskas jūtas. Pēc šī notikuma parādījās baumas, ka abi satiekas jau kādu brīdi, tomēr Goldinga uzstāj, ka abi ir vienkārši labi draugi.

Komentāri (25)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu