Daniels Kreigs: Spēlēt Bondu ir labākais darbs pasaulē (9)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Britu aktieris Daniels Kreigs jaunā intervijā pieļāvis iespēju, ka varētu atgriezties Džeimsa Bonda filmu franšīzē, vēsta laikraksts «The Guardian».

«Spēlēt Bondu - tas ir labākais darbs pasaulē. Nav cita darba ar tādiem pienākumiem kā filmēšanās Bonda filmā,» Kreigs nedēļas nogalē sacīja žurnāla «New Yorker» festivālā.

«Man šis darbs ļoti patīk,» norādīja Kreigs. «Tas man sagādā milzīgu gandarījumu. Ja es varēšu no tā gūt gandarījumu arī turpmāk, tad turpināšu to darīt.»

Neilgi pēc pēdējā turpinājuma iznākšanas 48 gadus vecais Kreigs paziņoja, ka «labāk pārgrieztu vēnas», nekā filmētos jaunā Bonda sērijas daļā.

Kreiga izteikumi rosināja minējumus par to, kurš aktieris varētu stāties viņa vietā. Patlaban par ticamākajiem kandidātiem uzskata Idrisu Elbu, Tomu Hidlstonu un Džeimsu Nortonu.

Bonda sērijas producents Kallums Makdugals nesen raidorganizācijai BBC atklāja, ka Kreigs esot filmu veidotāju «pirmā izvēle».

Komentāri (9)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu