«Rīgas namu pārvaldnieks» pieslēdzis apkuri teju visām daudzdzīvokļu dzīvojamām mājām (7)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Matt Taylor, CC BY-NC-ND 2.0

SIA «Rīgas namu pārvaldnieks» (RNP) pieslēdzis apkuri teju visām uzņēmuma pārvaldīšanā esošajām daudzdzīvokļu dzīvojamām mājām, aģentūrai LETA apliecināja RNP pārstāve Santa Vaļuma.

Viņa norādīja, ka apkure pieslēgta visām mājām ar centralizēto apkures sistēmu, kurās tehniski tas bija iespējams. Apkure nav pieslēgta vienīgi četrām mājām, jo to pašlaik liedz dažādi tehniski iemesli. Vienā adresē norisinās siltumtrases darbi, kas tuvākajā laikā tiks pabeigti, apliecināja Vaļuma, piebilstot, ka «nav neatrisināmu problēmu».

Vienlaikus, kā skaidroja RNP pārstāve, ņemot vērā to, ka siltums pieslēgts mājām, ja kādam iedzīvotājam viens no radiatoriem nesilda vai arī viens silda mazāk, jāzvana «Rīgas siltumam» un jāpiesaka apsekošana vai remontdarbi.

Jau vēstīts, ka apkure prioritāri pieslēgta tām dzīvojamām mājām, kuru dzīvokļu īpašnieku kopības pieņēmušas un iesniegušas lēmumu par apkures pieslēgšanu noteiktā datumā, kā arī tām mājām, kuru kopīpašniekiem nav parāda par iepriekšējos periodos saņemtajiem siltumenerģijas pakalpojumiem. Pirmajai mājai, pamatojoties uz saņemto kopīpašnieku lēmumu, apkure pieslēgta šī gada 29.septembrī.

Apkures sezona ik gadu tiek sākta, ņemot vērā dzīvojamo māju kopīpašnieku iesniegtos lēmumus, āra gaisa temperatūru, kā arī laika apstākļu prognozes. No 2011.gada apkures sezona RNP pārvaldīšanā esošajās mājās tiek sākta aptuveni 11.oktobrī. Noteikumi, kuri vēsturiski noteica apkures sezonas sākšanas laiku ar nosacījumu, ka trīs dienas pēc kārtas diennakts vidējā gaisa temperatūra nokrītas zem plus astoņiem grādiem, nav spēkā.

«Rīgas namu pārvaldnieks» tika izveidots, apvienojot 15 Rīgas pašvaldības namu pārvaldīšanas kapitālsabiedrības, lai nodrošinātu daudzdzīvokļu dzīvojamo māju pārvaldīšanu pēc vienotiem principiem un uzlabotu pašvaldības kā dzīvojamo māju pārvaldnieka sniegto pakalpojumu kvalitāti. Uzņēmums apsaimnieko 4300 ēkas, kurās pakalpojumus saņem gandrīz 170 000 klientu.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu