Rajecka: Pateicoties Jūlijam Krūmiņam, Greifānei Maskavā briest panākumi (182)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: instagram.com/lienegreifane/

Pašmāju uzņēmējs un miljonārs Jūlijs Krūmiņš intervijā «Rīga TV24» raidījumam «Rampas ugunis» šonedēļ atklāja, ka viņš nule kā palīdzējis arī pašmāju dziedātājai Lienei Greifānei, kura šobrīd pārcēlusies uz dzīvi Maskavā. Dziedātāja Olga Rajecka publiski apsveikusi Greifāni, sakot, ka viņai Maskavā briestot lieli panākumi.

Miljonārs Jūlijs Krūmiņš intervijā raidījumam «Rampas ugunis» atklāja, ka palīdzējis Lienei Greifānei Maskavā atrast darbu. Krūmiņš sazvanījies ar tuvu draugu Grigoriju Ļepsu, kurš piekritis palīdzēt latviešu dziedātājai, pieņemot viņu savā kvartetā.

«No Lienes uztaisīs otru Vaikuli,» intervijā sacīja Krūmiņš.

Par Jūlija atklāto interviju un viņa palīdzību Greifānei sociālajos tīklos publiski izteikusies arī dziedātāja Olga Rajecka.

«Apsveicu, tev briest lieli panākumi Maskavā, pateicoties Jūlijam Krūmiņam. Nu dažiem veicas! Re, cik labi, ja ir bagāts mecenāts! Nu to jau viņš pateica visai Latvijai! Liene, lai veicas!» Rajecka sociālajā vietnē «Facebook» rakstīja Greifānei.

Savukārt Liene šos vārdus neuztvēra par apsveikumu, sakot, ka panākumi būs jāsasniedz viņai pašai, nevis Krūmiņam.

«Tu arī vari uzprasīt, lai tevi iepazīstina ar kādu Maskavā, lai vari sevi prezentēt, nevajag mest plinti krūmos,» Greifāne raksta Rajeckai.

Atgādinām, ka septembrī latviešu dziedātāja Liene Greifāne pārcēlās uz Maskavu, kur viņa mācīsies par kinorežisoru Vissavienības Valsts Kinematogrāfijas institūta.

Vēl šī gada pavasarī Greifāne intervijā izdevumam «Privātā Dzīve» sacīja, ka ir piekususi no dziedāšanas un vēlas pievērsties kino režisēšanai.

Komentāri (182)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu