Džolijas un Pita bijušais miesassargs atklāj jaunu informāciju par bērniem (7)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Amerikāņu aktieru Andželīnas Džolijas un Breda Pita bijušais miesassargs britu tabloīdam «The Sun» atklājis jaunas detaļas par pāra kopīgajiem bērniem un to, kā viņi tika audzināti.

Marks Bilinghams (Mark Billingham) apmēram 18 mēnešus bija Andželīnas Džolijas, Breda Pita un viņu sešu bērnu miesassargu komandas vadītājs. Britu izdevumam viņš atklājis, ka pāra lielākās bailes vienmēr bija, ka kāds no viņu bērniem varētu tikt nolaupīts.

Džolija un Pits vienmēr ļoti rūpīgi pieskatīja bērnus un centās viņus pasargāt.

Miesassargs bija viens no retajiem cilvēkiem, kuram aktieru pāris patiešām uzticējās. Markam ar bērniem radās īpaša saikne, tāpēc miesassargs viņus pieskatīja un bez vecāku klātbūtnes varēja ar viņiem doties izbraucienos. Tāpat viņš ik pa laikam bērnus audzinājis un nereti bijis tēva lomā.

Intervijā viņš atklāja, ka abi vecāki vienmēr ļoti uztraucās par to, kurš bērniem tuvojas. Arī brīžos, kad komandai nācās pievienot vairāk miesassargu, Džolija un Pits neļāva viņiem būt pārāk tuvu bērniem. Profesionāļi varēja viņus pieskatīt no attāluma, taču ne fiziski viņiem pieskarties.

Atgādinām, ka Džolija pieprasīja šķiršanos no Pita 19.septembrī. Aktrise tiesas dokumentos norādīja, ka vēlas pilnu aizbildniecību pār bērniem. Pagājušajā nedēļā klajā nāca ziņas, ka Pits gandrīz mēnesi pēc attiecību pārtraukšanas ar sievu terapeita uzraudzībā pirmoreiz saticis dažus no bērniem.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu