Greifāne: Jūlijs Krūmiņš man ir kā tētis (118)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Pagājušajā nedēļā latviešu dziedātāja Olga Rajecka publiski nosodīja dziedātāju Lieni Greifāni par to, ka miljonārs Jūlijs Krūmiņš palīdzējis viņai atrast Krievijā darbu, kā arī apmaksājis studijas. Pati Greifāne intervijā ar izdevumu «Privātā Dzīve» skaidro, ka viņu nebūt neuztrauc tas, ko Rajecka domājot.

Liene Greifāne intervijā apstiprina, ka miljonārs Jūlijs Krūmiņš viņu patiešām ir atbalstījis, jo ticēja viņas trakajiem sapņiem.

«Jūlijs man ir kā tētis - gan rājis, gan mācījis, gan palīdzējis ar padomu, gan finansiāli atbalstījis manu dalību konkursā «Jaunais vilnis» un albuma izdošanu,» atklāja dziedātāja, piebilstot, ka Krūmiņš zinājis, cik mērķtiecīgi viņa strādā un koncentrējas uz saviem sapņiem.

Greifāne uzsver, ka Jūlijs ar naudu nemētājas un tāpat vien neko no viņa iegūt nevar. Viss esot jānopelna.

Pats Krūmiņš, komentējot situāciju, pauda neizpratni par Rajeckas komentāriem. Tāpat viņš nenoliedza, ka palīdzējis Greifānei ar studijām prestižajā Vissavienības Valsts kinematogrāfijas institūtā Maskavā, taču ir palīdzējis arī daudziem citiem, piemēram, vijolniecei Elīnai Bukšai.

Komentāri (118)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu