Breda Pita sarežģījumi šķiršanās lietā turpinās (14)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Ārvalstu bulvārprese vēsta, ka amerikāņu aktierim Bredam Pitam (Brad Pitt) otro reizi kopš šķiršanās no aktrises Andželīnas Džolijas (Angelina Jolie) izdevies satikties ar saviem bērniem.

Kopš šķiršanās no sievas Bredam Pitam otro reizi izdevies satikties ar saviem bērniem. Pirmajā tikšanās reizē viņiem nepievienojās Džolijas un Pita vecākais dēls Medoks (Maddox), kurš uz tēvu esot ļoti dusmīgs, taču šoreiz notikusi tikšanās arī ar viņu.

Slavenību tenku portāls «TMZ» vēsta, ka Breds un Medoks bija plānojuši satikties jau agrāk, taču terapeits norādījis, ka vēl neesot īstais brīdis.

Arī otrajā tikšanās reizē ar bērniem Bredu Pitu uzraudzīja terapeits.

Jau iepriekš ziņots, ka ASV Federālais izmeklēšanas birojs (FIB) uzsācis izmeklēšanu par privātā lidmašīnā notikušu starpgadījumu, kurā iesaistīts amerikāņu aktieris Breds Pits un viņa bērni. Notikums lidmašīnā esot bijis iemesls, kāpēc Džolija pieprasījusi šķiršanos.

Atgādinām, ka Džolija pieprasīja šķiršanos no Pita 19.septembrī. Aktrise tiesas dokumentos norādīja, ka vēlas pilnu aizbildniecību pār bērniem.

Komentāri (14)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu