Skip to footer
Šodienas redaktors:
Helga Justīne Siksne
Iesūti ziņu!

Rosols. Nezūdoša vērtība! (43)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto

Nepieciešams:

  • 300g vārītas liellopu gaļas
  • 1 vārīta cūkas mēle
  • 400 g «Brokastu majonēzes»
  • 400 ml skābā krējuma
  • 1 tējk. krievu sinepju
  • 200 g marinētu gurķu
  • 200 g svaiga gurķa
  • 200 g iztīrītu skābu ābolu
  • 6 olas, vārītas
  • 500 g nomizotu kartupeļu, vārīti
  • sāls pēc garšas
  • malti pipari

Pagatavošana:

Gaļu un mērci vāra, pievienojot garšvielas un sāli, atdzesē un sagriež gabaliņos.

Visas sastāvdaļas sagriež nelielos gabaliņos.

No krējuma un majonēzes gatavo mērci, pieliekot sinepes, maltus piparus un nedaudz sāls.

Sajauc visas sastāvdaļas kopā, samaisa ar krējuma mērci.

Komentāri (43)
Nepalaid garām
Uz augšu