Krievijas dziedātājs Nikolajs Baskovs uzstājas Rīgā! (27)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Meinerts

25.oktobrī «Arēnā Rīga» koncertu sniedza Krievijas estrādes un operas dziedātājs Nikolajs Baskovs. Jaunajā koncertprogrammā skatītājus sagaidīja teatralizēts priekšnesums, īpašas dekorācijas, krāšņi kostīmi, īpašs uzvedums katrai programmas dziesmai, jaunas dziesmas un pasaules klasikas šedevri.

Baskovs ieradās Rīgā, lai skatītājiem prezentētu jauno šovu «Spēle», kuru iestudējis režisors Aleksejs Sečenovs. Šova pirmizrāde notika oktobra sākumā Maskavā, Kremļa pilī.

Nikolajs Baskovs ir Krievijas Tautas mākslinieks, pasaulslavenās operas dīvas Monseratas Kabaljē skolnieks, neskaitāmu Krievijas un starptautisko konkursu uzvarētājs, daudzkārtējs Krievijas nacionālās prēmijas «Ovācija» ieguvējs, kā arī titula «Krievijas zelta balss» īpašnieks. Viņš savā daiļradē sapludina klasiku un estrādes mūziku, vienādi veiksmīgi izpildot gan operu ārijas, gan modernus skaņdarbus.

Komentāri (27)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu