Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/29/11101929t1h1d9e.jpg)
Nepieciešams:
- 500g sīpolu
- 50g sviesta
- 1 l gaļas buljona
- 1 ēdamkarote miltu
- 4 baltmaizes šķēles
- 100g siera
- sāls
- pipari
Pagatavošana:
Pusapļos sagrieztus sīpolus katliņā apcep sviestā, kad sīpoli gaiši brūni, pieliek miltus, tad pielej buljonu, vāra 10 minūtes. Pieliek sāli un piparus.
Cepeškrāsnī vai uz pannas apgrauzdē maizi. Zupu lej karstumizturīgos traukos, virsū liek maizes šķēli, to pārkaisa ar rīvētu sieru, liek cepeškrāsnī, līdz siers izkusis un nedaudz apbrūnējis.