Interneta lietotāji izsmej Ušakovu un <i>Selfiju</i> akadēmiju (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šonedēļ radio personība Liene Ušakova preses konferencē medijiem paziņoja, ka dibina Selfiju akadēmiju, kurā vēlas palīdzēt sievietēm ar zemu novērtējumu. Līdz ar ziņām par Selfiju akadēmijas atklāšanu sociālo tīklu lietotāji aizsākuši jokot par Ušakovas jauno nodarbošanos, sociālajā vietnē «Twitter» publicējot dažādus foto.

«Selfiju akadēmija nebūs kādas lekcijas auditorijā, kā daudziem tas varētu šķist – lai gan varbūt vajadzēja, ņemot vērā pirmā video rullīša popularitāti!» jokojot iesāk Liene. «Tie būs raidījumi divas reizes nedēļā, kurus varēs vērot sociālajos tīklos – tajos nerunāsim tik daudz par pozēšanu un ķiķināšanu, jo ir plānots runāt par sievišķīgi spēcinošām un pašpārliecinātību ceļošām lietām.»

Tālākā izklāstā Liene dalījās arī ar saviem personīgajiem pārdzīvojumiem – nemitīgā cīņa ar lieko svaru, depresijas un grūtniecības periods ir brīži, kuros konkrētajā mirklī bijusi iedragāta viņas pašpārliecinātība un sevis apzināšanās. Lai arī tagad par to visu ir iespējams pasmieties un paironizēt, Liene apzinās, ka vēl daudzām citām sievietēm par līdzīgām lietām nākas pārdzīvot un vēlas viņām palīdzēt.

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu