Laikapstākļu dēļ ieilgusi Barona ielas remontdarbu defektu novēršana (81)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Nauris Garkaklis

Krišjāņa Barona ielas remontdarbu veicēji laikapstākļu dēļ vēl nav novērsuši defektus, aģentūrai LETA pastāstīja Rīgas domes Satiksmes departamenta pārstāve Una Ahuna-Ozola.

Viņa pauda, ka labojumus, kas bija jāpaveic šonedēļ, būvnieki nevarēja izdarīt laikapstākļu dēļ. Ahuna-Ozola kā piemēru minēja, ka atsevišķās vietās ir vajadzīgs pielabot taktilo joslu, bet, to darot lietus laikā, joslu veidojoši akmentiņi tiktu izskaloti. Būvnieki nepieciešamos labojumus plāno pabeigt nākamās nedēļas laikā.

Viņa arī norādīja, ka par darbu kvalitāti varēs spriest, kad visi labojumi būs pabeigti.

Jau ziņots, ka Satiksmes departamenta vadītāja pienākumu izpildītājs Emīls Jakrins 12.oktobrī apsekoja Krišjāņa Barona ielu. Barona ielas remontdarbu veicējiem divu nedēļu laikā bija jānovērš pēdējie defekti.

Taujāts, vai ir apmierināts ar paveikto darbu, Jakrins atturējās vērtēt to, norādot, ka tas būs tuvāko mēnešu process, kad norisināsies izvērtēšana un konkrētas procedūras, precīzi arī aprēķinot darbu apjomu.

Kopumā brauktuves remontdarbi izmaksājuši 2,6 miljonus eiro, bet ietves - 900 000 eiro.

Komentāri (81)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu