Bejonsei nekad neesot patikusi Kima Kardašiana (17)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/Scanpix

Amerikāņu reperi «Jay Z» un Kanje Vests vienmēr bijuši labi draugi, taču avoti vēsta, ka viņu sievām nav nemaz tik labas attiecības kā sākotnēji varētu šķist.

Kāds avots portālam «PageSix» atklājis, ka amerikāņu dziedātājai Bejonsei nekad neesot patikusi realitātes šovu zvaigzne Kima Kardašiana. Tas esot viens no galvenajiem iemesliem, kāpēc abu pāru bērni nekad nav kopā spēlējušies.

«Bejonsei nekad pa īstam nav patikusi Kima. Viņa galvenokārt viņu pacietusi «Jay Z» draudzības ar Vestu, kā arī kopīgo draugu dēļ,» atklāj avots. «Pret Kimu viņa vienmēr izturas nedaudz vēsi. Pēdējo reizi, kad abi pāri satikās, Bejonse izbeidza sarunu ar Kimu pie pirmās izdevības. Viņām vienmēr ir daudz neveiklu paužu.»

2014.gadā, kad notika Kardašianas un Vesta kāzu ceremonija, uz tām tika uzaicināta arī Bejonse un «Jay Z». Lai arī dziedātāju pāra vārdi kāzu vakariņās tika iegravēti uz marmora galda, viņi tajās nemaz neieradās.

Vēl kāds avots atklāj, ka reperim «Jay Z» pietrūkstot «vecais Kanje». Gan viņam, gan Bejonsei nepatīk tik liela publicitāte kā Vestam un Kardašianai.

Pirms neilga laika vienā no saviem koncertiem reperis Kanje Vests publiski paudza sašutumu par to, ka viņa draugs «Jay Z» pēc Kimas aplaupīšanas Parīzē nav ieradies ciemos.

Komentāri (17)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu