Šonedēļ sākas grupas «Carnival Youth» Latvijas koncerttūre (4)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šo ceturtdien, 3. novembrī Cēsīs un piektdien, 4.novembrī Jelgavā grupa «Carnival Youth»  uzsāks otrā studijas albuma «Propeller» Latvijas koncertturneju.

Albumu «Propeller» pirmie «European Border Breakers Awards» ieguvēji no Latvijas jau ir prezentējuši divās Eiropas tūrēs un vasaras festivālos. Nesen atgriezušies no otrās, grupa atzīst, ka pavadītais laiks minibusā atgādinājis, cik ārkārtīgi atšķirīga var būt katra diena: «Tika nospēleti padsmit koncertu, izstaigājām Anglijas un Skotijas kalnu takas, klīdām pa Luksemburgas mežiem, izlīdām Briges alus pagrabus un «slīkām» Londonas cilvēku jūrās, saņemot arī pieklājīgu atsaucību no koncertu apmeklētājiem.»

Neskaitāmas stundas, kas pavadītas pārbraucienos, grupa esot izmantojusi gan sevis izklaidēšanai, izglītošanai un domās par gaidāmo Latvijas koncertturneju: «Gatavojamies rūpīgi un ar lielāku vērienu. Turklāt novembris ir tāds nosvērts mēnesis, kurā svinami arī galvenie Latvijas valsts svētki un piemiņas dienas. Domājam, koncerti ir lieliska iespēja iegūt vienotības sajūtu ar Latvijas iedzīvotājiem, kļūt par daļu foršu cilvēku sabiedrības, sajust pūļa un mūzikas enerģijas mijiedarbību un vienkārši labi pavadīt laiku! Mēs jūs gaidām!»

Biļetes uz koncertiem pieejamas Biļešu Serviss kasēs, bilesuserviss.lv un eKase.lv. Uz koncertiem Cēsīs un Jelgavā iepriekšpārdošanā biļetes maksā 12 EUR, bet pie ieejas to cena būs 15 EUR. Ieeja koncertā Cēsīs, 3.11., Vidzemes koncertzālē «Cēsis» no plkst. 19:00, koncerta sākums 20:00, savukārt «Jelgavas kreklos», Jelgavā 4.11. ieeja no 21:00, koncerta sākums plkst. 22:00.

«Carnival Youth» koncertturnejas ietvaros koncertēs arī 11.novembrī Rēzeknē, 12.novembrī Valmierā, 17.novembrī Ventspilī, 19.novembrī Liepājā un 26.novembrī Rīgā, Palladium.

Komentāri (4)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu