«Precētie pret brīvajiem» atgriežas: Plikumi un aicinājums precēties (26)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3 Publicitātes foto

31.oktobra vakarā TV ekrānos atgriezusies skatītāju iemīļotā attiecību spēle «Precētie pret brīvajiem». Arī otrajā sezonā jautrības un pikantu situāciju netrūkst.

Izģērbjas kāršu spēles laikā

Randiņš ar aizņemto Rihardu sākas ļoti kautrīgi. Ne Krista zina, kā atmaskot Rihardu, ne Rihards ir drošs, kā un vai izdosies samelot Kristai. Kad uzkodas būs apēstas, Rihards piedāvā uzspēlēt kāršu spēli, tās zaudētājam jāizpilda uzdevumi, kas sarakstīti uz lapiņām. Pirmā zaudē Krista, kurai nākas novilkt krekliņu, savukārt Rihardam jārunā ar gurķi mutē un jāiedod meitenei buča. Rihards piedāvā uz lūpām…

Pēc randiņa Krista nav pārliecināta. Viņai šķiet, ka Rihards ir brīvs, taču sapnī viņa redzējusi, ka puisim tomēr ir meitene. Kristas draudzene iesaka pārējos puišus mazliet vairāk provocēt, lai sievas paliek greizsirdīgas un nāk klāt situāciju.

Noskūtas ūsas

Randiņš ar brīvo Justu ir nepiespiests. Justs ir pārliecināts, ka viņa trumpis ir ūsas, jo aizņemtie puiši esot bez ūsām. Krista tam nepiekrīt un netic puisim, tāpēc Justs ļauj Kristai tās noskūt. Abiem tas ir kas jauns un nepieredzēts. Izklaidēm turpinoties, Krista paziņo, ka vēlas ieraudzīt Justu bez krekla, jo viņai ir padomā puisi apgleznot, un Justs piekrīt to novilkt. Vēlāk, kad Justs ir apgleznots, puisis lūdz revanšu, un arī Kristai nekas cits neatliks kā izģērbties!

Pēc randiņa Krista saka, ka ir šokā. Viņa domā, ka Justs tomēr varētu būt aizņemts, taču ļoti gaida nākamo randiņu, lai uzzinātu, uz ko spējīgs trešais puisis.

Meitene ierodas kāzu kleitā

Krista ciemos pie pēdējā aizņemtā puiša Pāvela ieradīsies kāzu kleitā ar plīvuru galvā un ar smaidu sejā uzdos jautājumu: «Nu ko, Pāvel, ja esi brīvs, tad appreci mani!» Uz ko Pāvels atbild: «Labi, kad ejam uz zagsu?!»

Randiņa laikā puisis uzstāj, lai Krista iepazīstina ar sevi, jo viņa mājās esot savi noteikumi. Meitene ir pārsteigta par puiša bravūrīgo raksturu, turklāt klaji paziņo, ka ilgi šajā randiņā nevēlas palikt. Krista saka, ka puisis ar viņu runā nepatīkamā intonācijā, pat nedaudz pazemojošā. Turpinājumā Pāvels un Krista dejo un kustas hip-hop deju stila ritmos, bet randiņa izskaņā Pāvels iegrābjas meitenei dibenā un vaicā, vai viņa vēlētos satikties vēlreiz, taču Krista pieklājīgi atsaka.

Galu galā Krista nav pārliecināta par savu izvēli, tomēr nolemj paļauties uz savu sievietes intuīciju. Krista izvēlas brīvo Justu un abi iegūst naudas balvu - 800 eiro.

Spēles noteikumi

Atgādinot attiecību spēles Precētie pret brīvajiem noteikumus, katrā spēlē brīvā meitene dosies uz trim pārsteigumiem pilniem randiņiem ar puišiem. Un ir tikai viens āķis, divi no puišiem būs precēti, bet viens – brīvs! Precētos puišus sievas apmācījušas krāpties un nospraudušas robežas vīru flirtam. Viena sieva nepieļaus pat domu par vīra skūpstu ar svešinieci, cita atļaus vīram nodoties pikantām rotaļām. Pašām sievām nāksies vien sakost zobus un slepus noraudzīties vīru flirtā, bet vai visas izturēs?!

Ja meitene izvēlēsies brīvo puisi, tad abi balvā iegūs vērtīgu naudas balvu – 800 eiro, ja izvēle būs nepareiza un meitene izvēlēsies precēto, tad nauda tiks laulātajam pārim. Īpašs pārsteigums skatītājus sagaidīs sezonas noslēguma sērijā, kad spēles noteikumi apgriezīsies kājām gaisā!

Komentāri (26)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu